Creëer de 'Perfecte Post'

Social media training.

De perfecte post

TripleDots creëert sinds 2014 zo’n 400 berichten per maand voor zijn klanten. En dan hebben we het alleen nog maar over Facebook. Rekenen we de berichtgeving op Instagram, LinkedIn en Google Business ook mee dan komen we al snel op een veelvoud.

Met zoveel posts voor zoveel verschillende opdrachtgevers, mag je aannemen dat we over enige ervaring beschikken. En dat klopt. TripleDots in Franeker kent de must do’s & absolute dont’s op het voortdurend veranderende terrein dat social media heet.

Het is deze kennis die we geïmplementeerd hebben in een social media training die je bedrijf de online boost geeft die het nodig heeft.

TripleDots-De-Perfecte-Post1

De online boost voor je organisatie

In de avondvullende social media training ‘De Perfecte Post’ vertellen de contentstrategen van TripleDots hoe je van je boodschap, een bericht maakt dat opgemerkt en gelezen wordt en die de lezer tot handelen aanzet.

Wat we je leren. Naast basiskennis over doelgroepen en welke social media kanalen te hanteren voor het uiten van specifieke boodschappen, leer je over de opbouw van een post. We zoomen in op het beeldmateriaal. Hoe foto’s te optimaliseren en wat te doen met het logo. We hebben het over huisstijl en annex daarmee over typografie.

Tijdens de training oefen je in copywriting. Hoe maak ik dat een onderwerp opvalt? Wat zijn goede titels? Actief schrijven, woordgebruik, zinsopbouw en het gebruik van alinea’s behoren tot de vaste onderdelen die we op de avond behandelen. Is de content gemaakt? Dan leer je alles over het vergroten van je bereik. Denk aan: taggen, het opzetten van winacties, delen, promoties, interesse-groepen, cross-posting etc.

Onze klanten

Wil je dat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient? Wil je dat jouw producten of diensten zich onderscheiden op social media? Doe je wel iets aan social media, maar heb je het idee dat het beter kan? Neem contact op met TripleDots en vraag een social media training op locatie aan.