TRIPLEDOTS ZET JE BEDRIJF IN DE SPOTLIGHTS

BESTEED JE (ONLINE) MARKETING UIT AAN PROFESSIONALS

MEER OMZET, MEER LEADS EN MEER AANDACHT.

Besteed je (online) marketing uit aan de professionals van TripleDots en zie de omzet van je bedrijf snel toenemen. Aan de hand van een sterke strategie op maat komen we met een boodschap die nieuwe leads oplevert en van onbekenden, geïnteresseerde kopers en zelfs ambassadeurs maakt.  

De combinatie van sterke teksten en strakke beelden, zorgt voor een verhaal dat raakt, beweegt en verkoopt. Laat je ontzorgen door de copywriters, designers en marketeers van TripleDots. Zie het resultaat en leun tevreden achterover. 

TripleDots ontfermt zich over de social media van bedrijven, restaurants en gemeenten (city marketing) op onder meer: LinkedIn, Facebook en Instagram. Daarmee zijn we verantwoordelijk voor de organisch/betaalde groei op diverse platformen om langs die weg nieuwe klanten aan te spreken én binnen te halen.

ZIJ GINGEN JE VOOR IN COMMUNICATIE, MARKETING & (WEB)DESIGN

HOE WE JE IN 3 STAPPEN HELPEN.

Stap 1: Kennismaking

Het traject start met een uitgebreide kennismaking. Waar staat je bedrijf voor? Wie is je doelgroep en wie zijn je concurrenten/con-collega's? Wat verwacht je van TripleDots en met welk resultaat ben je écht tevreden?

Stap 2: Nulmeting

Hoe de huidige online marketing eruit ziet, onderzoeken we tijdens de nulmeting. Welke platformen worden gebruikt? Wat is het bereik en wat is de conversie? Wat scoort en wat scoort niet? De bevindingen gebruiken we voor het Plan van Aanpak.

Stap 3: Aanpak

In het Plan van Aanpak bepalen we de strategie die we voor periode X gaan inzetten. Je leest welke platformen we gaan gebruiken en met welke boodschap. Je krijgt voorbeelden van een aantal posts in tekst en opmaak.

WAAROM JE (ONLINE) MARKETING UITBESTEDEN AAN TRIPLEDOTS?

Behaalt je bedrijf zowel on- als offline goede resultaten maar heb je het gevoel dat er – ondanks dat – toch meer uit te halen valt? Of ben je al een tijdje bezig met de eigen marketing maar vallen de resultaten tegen? Of kost het maken en beheren van de berichten je simpelweg te veel tijd (lees: tijd die je zoveel beter kan besteden)?

In al deze gevallen is het raadzaam je (online) marketing uit te besteden aan de specialisten van TripleDots…

Op het gebied van marketing & communicatie ontzorgt TripleDots je volledig. De tijd die je zo bespaart, kun je vervolgens steken in de bedrijfszaken waar jij goed in bent.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

‘Snelle, persoonlijke communicatie en content met als richtlijn de missie en visie van ons bedrijf.’

Jasper Nijboer
Eigenaar TOTT Groningen

‘Professioneel, full service marketing- en communicatiebureau waar we 24/7 terechtkunnen voor al onze vraagstukken.’

Nathalie Simmers
HR- Adviseur Buwalda Multiservice

‘De professionals van TripleDots zorgen dagelijks voor vele reserveringen en bestellingen. Zeer tevreden!’

Tai Pan Yau
Eigenaar Cheung Kwong

WAT WE DOEN...

Fotografie

Er is één keer een eerste indruk. De fotografie van TripleDots zorgt dat die ene keer een onuitwisbare indruk is van je product, dienst en/of bedrijf.     

videografie

Video is niet meer weg te denken op websites en social media. TripleDots bedenkt, voert uit en edit video’s waarover gesproken wordt.

copywriting

Wat is je verhaal? TripleDots vertelt het. Schakel onze copywriters in voor persberichten, advertenties, blogs en advertorials. 

DESIGN

Wij maken mooie dingen waar we trots op zijn. Heb je een vraag over branding en/of design? Neem contact op met TripleDots.

WEBSITES

Van concept tot lancering tot onderhoud. Op jaarbasis leveren de professionals van TripleDots gemiddeld zo’n 20 websites af. 

ONLINE ADS

Voor een bepaalde periode een specifiek product of dienst onder de aandacht brengen? TripleDots ontfermt zich over je campagne.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONLINE MARKETING...

Zeker kan dat. Weet wel dat het ten koste gaat van de tijd die je anders aan je core business besteedt. Bovendien doe jij de marketing er ‘even’ bij omdat het niet je hoofdtaak is. Anders is het als je een specialist kunt inschakelen die de hele dag met marketing bezig is. Om die reden kiezen de meeste ondernemers toch voor het uitbesteden van hun (online) marketingactiviteiten.

  • Je bespaart jezelf veel tijd, frustraties en geld;
  • Social media professionals weten exact via welke online kanalen ze je doelgroep kunnen bereiken én kunnen overtuigen;
  • Je omzet neemt aantoonbaar toe. Simpelweg omdat je bedrijf de aandacht krijgt die het verdient waardoor je meer producten en diensten verkoopt;
  • Social media professionals monitoren voortdurend en reageren instant op berichten van klanten en geïnteresseerden.

Als je besluit om je online marketing uit te besteden dan kun je bij diverse goede bureaus terecht. Waar het in de essentie om gaat, is dat jij je begrepen voelt. Begrijpt het bureau wat je bedrijf? Weet het wat je doelgroep wil? Dan kun je met een gerust hart verder gaan.

Lang verhaal kort; alles wat met (online)marketing en communicatie te maken heeft, kun je uitbesteden aan TripleDots. Als full service bureau beschikken wij over de know how en ervaring om je bedrijf aantoonbaar te laten groeien. 

WAT GAAT HET KOSTEN?

Wat het professioneel uitbesteden van je (online)marketing gaat kosten, is een goeie vraag. Wat een nóg betere vraag is, is wat het uitbesteden je oplevert. Honderd euro uitgeven en niets verdienen, is een slechte investering. Tweeduizend euro besteden en er zesduizend euro voor terugkrijgen, is de betere deal. 

Desondanks begrijpen we dat je wilt weten wat de kosten zijn bij het uitbesteden van je online marketing. Dat ligt eraan. Geen klant en geen opdracht is identiek aan de ander. TripleDots levert maatwerk en dat maakt het lastig om een prijs op te geven. 

Aan de hand van je wensen en je budget leggen we een aantal opties voor. Feit is; we komen er altijd uit!

Word je liever door ons gebeld? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.