fbpx

3 Social media pakketten.

Meer dan drie sterke punten

TripleDots is het social media bureau waar je vrolijk van wordt. Omdat we logisch met je meedenken, originele ideeën aandragen en mooie dingen maken. TripleDots combineert de slagkracht van het social media bureau met de visie en creativiteit van een reclamebureau. Dat levert meerwaarde. Pakkende beelden. Premium content. Rake acties. Meer transacties. Lots of likes.

TripleDots presteert zichtbaar, leesbaar en meetbaar beter. Dat ga je al heel snel merken. Met een comfortabele ontzorging en verrassende resultaten.

Met TripleDots ben je verzekerd van:

Ontzorging voor duidelijke bedragen

Ga even googlen en je ziet dat we niet de allergoedkoopsten zijn. Maar duurder zul je nog veel vaker tegenkomen. En wat is duur? As je de meerwaarde meerekent van onze copywriters (die bij een gemiddeld reclamebureau al gauw een fortuin kosten), dan ben je bij TripleDots goed terecht voor begrijpelijke bedragen. Je investeert een fractie van je meetbare omzetverhoging.

Merk maken? Daarin hebben we aardig wat ervaring. Behalve online, zijn we ook offline geen kleintje. Imagocampagne? Beursgang? Dealer loyalty program? Event? Magazine? Persprogramma? No problem. Genoeg succescases in de koffer.

Onze online ontzorgingspakketten heten staal, chroom en zilver. Staal omdat het sterk moet zijn. Chroom omdat het schittert. En zilver omdat het zo mooi glanst als je het regelmatig poetst. We zitten in de Zilverstraat 7 in Franeker. Een gouden plek aan de grachtengordel van Franeker waar briljante ideeën verzilverd worden. Koffie?

Meer dan drie sterke punten

‘Onze online ontzorgingspakketten heten staalchroom en zilver. Staal omdat het sterk moet zijn. Chroom omdat het schittert. En zilver omdat het zo mooi glanst als je het regelmatig poetst.’. 

Staal

Gewoon doen. Geheid een lading likes en een aangename extra omzet dankzij functionele berichtgeving en prima verspreiding.

€500

Per maand

Chroom

Een treetje hoger in creativiteit en functionaliteit. Pro fotografie erbij. En een blog met verstand van zaken. Waar vind je dat?

€750

Per maand

Zilver

Laat de jaarcijfers glanzen en zet communicatiepro’s met een bloedgang aan het werk. Ontzorging met strategische betrokkenheid.

€995

Per maand

*Keuze uit Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest

Extra

Breid je pakket tegen meerprijs uit met…

Niet inbegrepen is het eenmalige opstarttarief van € 650,- voor intake, opzetten communicatiestrategie en inrichten social media platforms.