fbpx Skip to content

Over TripleDots

WAT is JE VERHAAL?
TripleDots… vertelt het.


Een goed verhaal doet volgen. ‘Content is King’. ‘Copy Sells’. Dat is wat communicatiekundigen al jaren roepen. Klopt, maar waaruit bestaat die content precies en wat is copy? Bij TripleDots zijn dat de woorden die nog niet geschreven zijn. En die voor jouw organisatie doen waarvoor ze bedoeld zijn. Raken, bewegen, verkopen. 

Je mag ons copywriters noemen. Maar ook communicatiestrategen, marketingmeedenkers of simpelweg: oplossers. De boodschap ontleden we tot in essentie. We breken deze af, komen tot idee├źn en construeren het verhaal. In eerste instantie denken we media- en middelenvrij. Met de vormgeving en communicatiekanalen zit het het altijd goed.

WAAR WE VOOR STAAN

Onze staat van dienst als tekstschrijvers, conceptdenkers en campagnemakers mag er zijn. We zijn een van die zeldzame bureaus met copy als harde kern. Vind maar eens betere verhaalvertellers en merkmakers voor je organisatie.

Maak een afspraak met Tjalko Bouma. Laat weten wat we voor je kunnen betekenen. Meer leads? Meer traffic? Een hogere conversie, het vergroten van je naamsbekendheid? Laat het weten en TripleDots… vertelt het.