fbpx Skip to content

TripleDots | TripleDots gaat theatraal

Met Theater de Koornbeurs mogen we een nieuwe klant aan ons portfolio toevoegen.

Wekelijks zullen wij ons ontfermen over de social media van de Koornbeurs (Facebook, Instagram) met als doel: het creëren van meer awareness voor een aantal bijzondere evenementen. Een van die evenementen is Spijkers IIvan Joost Spijkers.

Spijkers II gaat over grenzeloze liefde, over angst te verliezen en de angst om te worden vergeten. Liefde die zomaar omslaat in haat. Verlangen naar een leven zonder ketens mondt uit in bandeloosheid en bacchanalen.

‘Spijkers II is nooit voorspelbaar en wordt door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen.’

CategoriesNieuws

Leave a reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *